Soliga hälsningar från Gotland!

Eftersom att alla mina vänner, för en gångs skull, har uppdaterat sina bloggar så ska jag väl inte vara sämre.


Som rubriken lyder så befinner jag mig i skrivande stund på Gotland. 3 dagar kvar av semestern och ångesten kryper som en rysning längsmed ryggraden. Men nu ska du börja på nytt jobb!, tänker du kanske? Jo, men same shit diffrent name. Jag är så trött på detta så jag håller på att gå under. Jag har alltid sagt att plugga inte är min grej och att jag hellre jobbar som städare än att plugga. Men nu hade jag fan kunnat tänka mig det för att slippa jobba.
Kanske inget bra sätt att börja nytt jobb på, be om tjänstledighet för att plugga i några år.
Kan kanske vara så att man är trött på allt bara för att det just nu bara finns EN sak i världen jag önskar att göra. Ha en bebis i magen att längta efter.

Har tillbringat ett par helmysiga dagar med ett par kompisar. Hyrde stuga och åt gott och badade och allt. Pågarna fiskade. Så hade dom med sin lilla helgoa bebis. Blir man avundsjuk eller? Se lille tösen sträcka sig efter mamma o borra in sig i mammas hals o ja... Allt dedär... Ha en liten liten o bara älska över allt annat. Och folk undrar varför jag skämmer bort mina katter.. Undrar varför, man e väl lite desperat. Suger i sig andras barns oskuldhet och bara det där leendet man kan få från ett litet barn.

Så har man gravida i sin närhet som bara gnäller och gnäller och gnäller över hur jäääääävla jobbigt det är att vara gravid. Visst, jag misstror inte alls att det kan vara riktigt plågsamt emellanåt, men vafan. Hon ville inte ens ha barnet. Hon hade spiral inne. Så blir hon gravid. Hon tycker inte om barn. Hon ville inte ha barn. Men hon ska ha det ändå. Och så gnäller hon HELA tiden. Hon har gnällt från den sekund hon fick ett plus på stickan. Och skriver det överallt och berättar det överallt.
Är det ingen som har en spikklubba som ni kan slå mig i huvud med istället? Det hade gjort mindre ont, tro mig.

Känner att jag är i en deppsvacka nu. Vet inte om det är för att jag snart ska ha mens eller om det är alla andras lycka eller den allmänna situationen som gör att allt känns skit. Mår illa. Vill bara gråta. Hata alla. Är jag gravid? Ja, kanske. Menscyklen har fungerat av sig själv i två månader nu. Det är bra. Jag är glad över det. Jag har haft koll på dagarna och har haft sex under de "fertila" dagarna(om det nu ens finns för mig). Men, förmodligen är jag inte gravid. Jag har till och med tappat räkningen på alla våra försök.. Tror jag. 2 ggr med enkeldos, 3 ggr med dubbeldos, 2 gånger med spruta, 2 gånger utan något, bara en fungerande cykel. 9 ggr. 10de gången gillt? Eller 20de? Kanske aldrig?

Lika bra att spara pengar till en flygresa till kina. Inget ont om adoptioner. Vi borde ta hand om barnen som redan finns innan vi sätter nya till världen. Men att ha ett liv växandes i sin kropp. Att ha det lilla livet som är skapat av ens egna förutsättningar. Ha en liten människa man kan känna igen sig själv i.. Ja, ni förstår min poäng. Jag är glad över vad jag får.. Att få höra en barnröst som säger "mamma jag älskar dig", oavsett om den kommer från min kropp eller från ett annat land.. Oavsett om kroppen runt rösten är ljus eller mörk...



Tips från coachen.






Om du har stökigt hemma, gör så här:
1. Skapa en mapp på datorn.
2. Ge mappen namnet "Stöket i huset."
3. Ta bort mappen.
4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort stöket i huset permanent?"
5. Klicka på ja- knappen.
6. Lägg fötterna på bordet, ta en drink och bara NJUT ;)






Mitt i semestern!

Tiden går så sjukt fort.. Har en jobbkompis som sa att det bästa med semestern är att längta efter den. Hon har SÅ rätt. Nu har vi haft semester i 3 dagar och vi har redan hunnit avverka 3 av 5 saker vi skulle göra. Vi har varit på Liseberg, vaccinerat katterna, målat om i hallen. Idag ska vi måla om i sovrummet och om en vecka åker vi till Gotland.

Jaha.. Sen var det till att börja på nya jobbet sen är ekorrhjulet igång igen.

Det enda som egentligen hade kunnat bryta min tristess, förmodligen till att jag har tristess av längtan, är en liten liten människa i magen. Nu i slutet av året har jag iaf 5 st som vi känner som ska ha barn... Kommer man orka åka runt och gratulera och titta på andras underverk? Tanken på det får mig att vilja spy. Känner mig som världens sämsta människa.Men, den tiden den sorgen. Största delen av semestern är kvar, tyvärr har de regnat var dag hitintills. För att berätta om något kul:

Sista arbetsdagen så kalla Camilla in mig på den andra avdelningen, där stod ett gäng och väntade på mig och en annan tjej som också ska sluta. Vi fick vars ett Thomas Sabo armband. Blev sååå glad och jag grät. Haha. Typiskt mig. Ja, kommer sakna vissa av dem riktigt mycket. Andra är jag redan glad att slippa. Men vi har bestämt att vi ska ut och äta i september. Det ska bli kul.

I lördes var vi med gänget på Liseberg. Riktigt kul hade vi, härligt och bli 7 år igen och skrika som en galning i bergodalbanan. :D Synd att det regnade hela eftermiddagen bara, men man kan ju inte få allt!

Och vi har målat om i hallen. Tror det blev riktigt bra, har inte riktigt hunnit vänja mig tror jag. Mammas väninna ska komma och måla på väggen, hon e bäst på de. :-)

Nu hör jag att mannen håller på att tejpa lister så det är väl bäst att jag hjälper till litta.

Vi syns i marschallens skugga, amen.





Jag ville bara berätta...

... ATT DET BARA ÄR 4 DAGAR KVAR TILL SEMESTER. Wünderbaaar!

Börjar semester med att åka till Liseberg med våra fantastiska vänner, ska blir helt sjukt kul. Och på fredag slutar jag på mitt jobb.. Lite sorgligt är det allt.. Lite. ;-) Vissa  kommer man ju sakna sjukt mkt. Men men. Man får väl hoppas att man snart får en anledning att gå på mammaledighet :P

Lillstumpans tass har blivit mycket mycket bättre, o vi slapp penicillinen. Veterinären skrev ett recept fall i fall fotbadsbehandlingen inte funkade. Men de tycker jag att den har. Några dagar till bara.

10 dagar av ha tassen i klorhexedinshampobad, sen låta de verka 15 min. Då har jag snurrat in henne i handduk och haft henne i famnen under tiden, mutat med en spruta med kattmjölk lite då o då. Sen skölja av allt i ljummet vatten, sen torka tassen noga och till sist smörja in den med någon gel vi fick utskrivet, sen på med tratten för att hon inte ska slicka på de.. 2 gånger om dagen!! Suck.. Tur hon har varit en sån otroligt duktig liten misse. Mitt lilla hjärtegryn. Och nu de senaste 2 dagarna har hon fått vara utan tratt när tassen torkat.. Så duktig....




Sur katt med tratt. [Seeewr kaaht meid traaht]