Happy fucking birthday.

Fick en födelsedagspresent av min kropp. Mensen. Tack för det. Sprutor i mer än 2 veckor helt i onödan. Så jävla roligt är det faktiskt inte. Och eftersom att det är mitt i julen så har dom ju såklart inte telefontid.. Och jag va isf tvungen till att ha en tid på min 3e mensdag så de kan berätta hur vi ska fortsätta, vilken dos med sprutorna och så.. Men eftersom att det var julafton då så.. Ja, en semestermånad? Sen nästa omgång blir de väl sprutor igen sen har vi väl förhoppningsvis fått tid till IVF.. Sjukt spännande faktiskt.. Känns som om IVF är vår enda chans, inget annat verkar fungera.


Men har haft en mysig jul, älskar min man så himla mycket! Om 4 dagar åker vi till Gotland. Ska bli så skönt..!



Vi syns i marschallens skugga, amen.


Dagens roligaste msn-samtal.

Maria Kullenberg säger
De råkar inte va så att du va typ utanför norrehedskolan i fredes och jagade en kanin? hahaha
Niclas säger
haha
ville inte den skulle dö
hehe
Maria Kullenberg säger
va de du??
hahaha
jag DÖÖÖR
jag förstod ju att de va därför, men de såg roligt ut
Niclas säger
mm
så var det en fritidsgrupp sidan över
Maria Kullenberg säger
Hahaha jag såg de!
Detta va nog årets roligaste
fick du en applåd?
Niclas säger
jag lyckades
Maria Kullenberg säger
hahaha. jag kan inte sluta skratta
Niclas säger
vad gjorde du där?
Maria Kullenberg säger
farmor o farfar bor på odengatan, hade varit  o fikat
Niclas säger
ej
Maria Kullenberg säger
hahaha... skitkul!
Niclas säger
inte varje dag man får kännas sig som super hjälte
M säger
De råkar inte va så att du va typ utanför norrehedskolan i fredes och jagade en kanin? hahaha
N säger
haha
ville inte den skulle dö
M säger
va de du??
hahaha
jag DÖÖÖR
jag förstod ju att de va därför, men de såg roligt ut
N säger
så va det en fritidsgrupp sidan över
M säger
Hahaha jag såg de!
Detta va nog årets roligaste
N säger
jag lyckades
M säger
hahaha. jag kan inte sluta skratta
N säger
inte varje dag man får kännas sig som super hjälte


"Ofrivillig barnlöshet"

.


10-12-17

Jaha, fredagkväll. Jag & H sitter här med vars en dator i knät.. Gott! ;-) Skulle hem till en kompis ikväll men kände inte alls för de..


Har varit och lämnat cellprov idag. Är det inte det ena så är det de andra, alltid. Visst, upp i gynstolen. Den känner vi till vid detta laget.
"Jag kan tyvärr inte använda glidmedel på instrumenten för det kan förstöra provet". Visst, okej.
"Rider du?" nej.... "Okej.. För du har VÄLDIGT starka muskler.." Jaha okej... Vilket resulterade i att hon fick kalla in någon annan till att hjälpa till att bända isär. Skönt.. Mycket skönt! Sen in med en jävla toaborste i livmoderstappen där..  Fy fan va ont det gjorde.. Och då var jag på tre VUL förra veckan och gjorde en kontrastundersökning..

Nä, de gör jag fan inte om. Kommer man ut där, har ont och är sur för de. Och ironiskt nog så ligger ju BB vägg i vägg med gyn.. Jag kom nog mitt i besökstiden för där var säkert 3 familjer med bebis och fotografering och allt.. Och de blev lite mkt där så jag började lipa. Så jag kände att soffan ikväll var mitt enda alternativ.

Till råga på allt så halkade jag två gånger igår, och nu har jag så ont i min skuldra så jag knappt kan lyfta min arm..

Bara gnäll idag.. Men trots allt är jag rätt nöjd. Har mina vänner, mina kissar, familjen och min fina man.... <3




Min lille Whiskey som bebis....



Vi syns i marschallens skugga, amen.





101215

har haft så jäääävla ont i äggstockarna igår och idag.. Antingen så frontkrockade simmarna o ägget eller så bara precis studsade dom emot, för något hände.... Vet inte om de e bra eller dåligt att man emellanåt har så ont så man knappt kan stå rakt. Men men. Det går över förr eller senare det också.


Nu håller jag på o fixar de sista, för snart kommer mina fd. arbetskamrater o dricker glögg o myser.. Ska bli trevligt. :-)

Längtar till min semester.....!!!!











Vi syns i marchallens skugga, amen!


Robert Edwards

 

 

 

Ville bara tacka för att denna mannen finns.......... :-)

Oavsett om vi kommer dra nytta av hans idé eller ej.



http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.461037-medicinpriset-till-robert-edwards


10-12-10

Jaha.. Jag åkte dit på onsdagen, samma procedur. Ett ägg som hade potential så han ville ge det två sprutdagar till.. Tillbaka i morse då det var min "riktige" läkare jag hamnade hos. Där var ett ägg på nästan 21 mm, mkt bra, och ett på 15. Så hon påpekade att risken för tvillingar finns (soo.... ?) och ordinerade ägglossningssprutan.. Så den tog jag ikväll och i morron bitti innan jobb e de bara upp och ha samkväm. Haha. Stackars H, på sin lediga dag och allt ;P


De "roliga" nyheterna är att hon ville skicka en remiss till IVF kliniken i malmö. Ok för mig! Så nu ska vi båda till provtagningscentralen och lämna blodprov på måndag så dom ser att vi inte har dragit på oss HIV eller syfilis sen sist. ;-) Sen är det ca 3 månaders väntetid. Det är väl ca 2 mån kvar på denna "omgången" sen tänkte jag att vi ger det en gång till, sen skiter vi i det fram tills vi har tid på IVF.. Ooooorkar inte..

De var allt för nu.. Nu ska jag sova så man orkar upp tidigt i morron.. Haha.








Vi syns i marchallens skugg, amen.


10-12-06

Varit på VUL koll idag igen. H var faktiskt med, han va ju ändå ledig. Inga särskilt stora ägg så läkaren ville att jag skulle ta två stora doser ikväll och i morron också, sen tillbaka på onsdag och kolla igen..

Dessa jävla sprutorna har gett mig mer finnar än jag haft i hela mitt liv tillsammans innan.. S u c k.Och ett fantastiskt humör. ;-)

Dock så tror jag inte att jag är "bitchigare" än jag brukar, dock lite känsligare.. O de e fan värre. Men men. De går bra ändå. Ska jobba kväll ikväll.. Med en av dem jag uppskattar minst.. hmm.... Jaja, what to do. Bit i de sura äpplet.

Vill avsluta med ett fantastiskt citat:


En gammal indian sa en dag till sitt barnbarn: "Två vargar krigar inom oss alla. Den ene vargen är rädsla och hat. Den andra vargen är kärlek och fred. "Vilken vinner?" frågade barnbarnet. Den gamle indianen svarade:"Den vi matar." ♥












Peace out.


Dags för uppdatering?

Känns som om det var längessen jag skrev om ämnet.. Dock så har det varit "sommaruppbehåll". Och efter uppbehållet så ville dom att jag skulle göra en kontrastundersökning av äggledarna, så dom ser att det är fri passage..

Gjorde den, allt såg bra ut. Åter igen finns det ingen anledning till att de inte skulle fungera, trots allt, funkar de inte.
Efter jag gjort den så skulle jag vänta på min mens som kom bara någon dag efter. Upp på sjukhuset igen, hämta ut medicinen till sprutorna, kostar 1999:-, tack vare högkostnadskyddet så betalade vi "bara" 1300:-.. Suck.. Denna ungen har redan kostat oss en förmögenhet... :P
Upp o blev visad hur mkt och hur jag tar sprutorna, fick med en fin liten väska med alla nålar och tillbehör.. Tog dom en vecka, sen upp på sjukan igen för ett VUL. Hade några äggblåsor, dock inga stora nog. Läkaren tyckte att vi skulle fördubbla dosen över helgen sen ska jag tillbaka på måndag igen för en ny VUL och hoppas på att jag svarar bättre på det så det har blivit iaf en någerlunda stor äggblåsa. Nytt paket med medicin, men denna gången kostade dom bara 380:-. Snart behöver jag inte betala mer medicin, tack för högkostnadsskydd!! Fri sjukvård och fri medicin. Haha. Fan illa när man bara är 23..
Sen är det väl en annan spruta för att få ägglossningen sen är det samkväm med han som ska bli pappa till mina barn. :P

Hade varit kul om de funkade nu, kunna ge årets julklapp till våra familjer.. Fast så tänkte jag förra året också. Och det sket ju sig. Men men.

Det är väl ungefär det som händer nu. Ärligt talat mår jag inte bra alls.. Trodde inte det skulle påverka mig så mkt som det gör. Visserligen vet jag att jag kan få lite PMS ibland.. Men det har varat väldigt länge denna gången. Känns som man tappar hoppet ibland. Men innerst inne är jag inte en negativ människa. Oavsett motgångar så brukar jag kunna se ljus i tunnlen. Det gör jag väl nu också, jag vet att jag kommer bli mamma, även om de så blir en "köpeunge". Men såfall kommer jag aldrig veta hur de känns o va gravid, hur de känns o ha ett liv i sig..

Det värsta jag vet just nu är folk som kommer med kommentarer som "men det kommer, du är ännu ung. Blabla" Då undrar jag: hur i helvete kan dom veta det?? Det är INGEN som vet om jag någonsin kommer att bli gravid.. INGEN. Och efter snart 3½ års försök varav 1½ av dom åren har varit räknande på dagar, sjukhusbesök, väntan, tabletter, sprutor, hopp, förtvivlan, så är det INTE en kommentar man gärna hör. Framförallt inte när man redan är långt ner i skiten.. Orkar liksom inte höra det. Och jag SKITER i din kompis kompis som OCKSÅ hade svårt att skaffa barn men när dom slutade försöka så gick det av sig själv! Och nu har dom tre fina barn på naturlig väg. Fantastiskt... And I don´t give a damn..

Jaja.. Nog med bitterhet, det fortsätter vi med i nästa inlägg.









Peace out.