Ja.

Där var den igen. Punktlig och allt.

Nu ska jag bara hata allt o alla och böla lite några dagar så blir de snart bra igen..

På måndag e de flytt. Ska bli kul. Längtar.


Ska packa lite nu.


Hej.


100622

Uppdatering? Jag vet inte vad jag ska skriva.
Har varit hos mojjan o pussat på kissebebisarna och vovvsen.. Och mammsen ;-)

Om mindre än en vecka flyttar vi. Ångeeest.. Vi sitter mer i soffan än o packar. Kanske inte så bra. MEN hur kul e de o packa? :P

Midsommarfest på fredag, de ska bli såå kul, jag längtar. :D


Pusshaj :)





Dop och bröllop!

Ja, idag har jag både varit på dop och bröllop. Dopet var för en kompis son och bröllopet, ja de tror jag ni vet. ;-)


Superfint dop och underbart vackert bröllop. :-) Jag har lipat hela dan. Haha..


I dop present fick den lille killen ett halsband med bokastaven "W", som är första bokstaven i hans namn. Tillsammans med det fick han ett kort med en dikt jag hittade på nätet. Tycker den är så otroligt fin så jag vill gärna dela med mig:



Vi önskar dig inte guld lilla barn
ej heller pengar och makt.
Vi önskar dig modet att vara dig själv
och att stå för det som du sagt
Vi önskar dig inte en stenfri väg
men styrkan att vägen gå
Vi önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på







Bild på en nydöpt och slagen hjälte :-)


Tidig morgon...

E man en bra flickvän eller? Går upp tidigt på sin sovmorgon för att köra sambon till jobb. Dom ska städa till 19 sen ska dom ut och äta sådär innan alla ska på semester. Jag slutar jobba 21.30 och har lovat att hämta honom när han vill hem. Men eftersom att man inte vet när det sker så ska jag fördriva tiden hos Malin. :-D


Nu har jag frullat och ska krypa ner under duntäcket i soffan och sova nån timme. :-)

Posshajje.


JAG FICK JOBBET!

Läskigt.. GLAD.. ÖVERLYCKLIG... Skitskrajj.. Lite ledsen. Ska nog bli bra dehär!! Kanske? JODÅ! Mycket bra saker idag.. Allt e så jävla bra ibland.. När man lyckas. När man är NÖJD med sig själv, när andra är nöjd med en. När folk bryr sig och visar omtanke, KÄRLEK. Kommer sakna vissa.. Vissa helt URBRA människor. MEN vi ska ses ändå..

Vissa vänner jag redan har. Nya och gamla.. ni vet vilka ni är. Vad skulle jag gjort utan er?? Och du, TA ÅT DIG! Du är så jävla viktig för mig!!! Även om vi inte träffas så ofta som vi vill... Men du finns ALLTID i mitt hjärta och tankar. Kom ihåg det!!




Månne en förkylning på G? Känns inte helt 100.

Nu ska jag och min älskade, fina, sexiga, roliga, söta, HETA man gå och lägga oss...







"När någon skadar oss skall vi skriva det i sand där förlåtelsens vindar lätt kan sudda ut det. När någon gör något bra, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det."







Peace out... och............................ KÄRLEK!!





100614



Tog sprutan i fredags och allt gick bra... Och samkväm 12-36 timmar efter.. :P
BIM den 28e.. Samma dag vi flyttar.

Har haft en skön helg, inte gjort någonting...  Sovit länge, packat en del, varit runt i möbelaffärer och kollat..
Och idag e man ledig o hemma själv för H jobbar. Soft soft. :-)

I morron ska jag, H, mamma o hennes gubbe till Fredriksdalsteatern och titta på Gröna Hissen. http://www.evarydberg.se/
Jag ska fixa lite matsäck idag. Mysigt :-) Hoppas bara inte de regnar, dock har jag packat så vi varken ska frysa eller bli blöta. ;-)

Hajje!!


100609

Ett ok ägg på VUL, spruta på fredag. "Superstimulering" med sprutor i augusti, sen remiss till IVF i Lund..

Kommer till jobb idag. Ännu en gravid.. Vad är detta?? Va hände för några månader sen som inte jag var med på?? var vi dom enda som inte hade strömavbrott eller? Jaja, what to do. Så vågar folk knappt prata med mig för att de känns taskigt eftersom att vi försöker.. Trams..

Var på jobbintervju igår. Det kändes riktigt bra. Lägligt nog fick jag mitt nya anställningsbevis idag.. Gick in till chefen o sa att jag inte ville skriva på den.. ;-)
Samtal mellan mig o chefen:

Jag: "Jag har sökt nytt jobb.. och jag hoppas jag får det"
Chefen: *Morr* "Mariaaaa......"
J: "Ja jag vet, skitjobbigt mitt i sommaren och allt.."
C: "Ja men det hade väl inte spelat någon roll vilken tid på året, jag vill ändå inte bli av med dig. Du är så himla go!"


Hahaha.. Gulligt. ;-)


100607

Jag får börja med att säga igen; GRATTIS älskling på födelsedagen. 31 bast. ;-) Han fick frukost på sängen och en flaska "fin-wihskey". Sen fuskade vi lite och han fick ett paket på kudden i går kväll. Och i det fick han Per Morbergs grillbok, för han tittar alltid på de tv-programmet.. Sen när han kom hem från jobb idag så stod där ett paket i köket innehållande ett datorkrigsspel som han ville ha. :-) Sen nu ikväll kom mamma o hennes gubbe och åt prinsesstårta jag gjort. :) De blev nog en bra dag! I morron ska jag på VUL på morgonen, kolla om där e några fina ägg. Sen ska jag på intervju på ett ställe i stan.. HOPPAS HOPPAS jag får det....!! Nu ska jag nanna.


Suck

Jag blir så trött.. Folk säger "Men försök att inte tänka på det så går det lättare" för de första, tack för expertrådet. För det andra, hur ska jag kunna sluta tänka på det när du tar varje tillfälle att prata om det?? jag började skriva blogg för att jag inte orkar prata om det och bara för att du får läsa min blogg så innebär inte det att jag vill att du ska komma och diskuterad det med mig sen. Vill jag prata om det så lär jag berätta det, annars låt mig vara!! Och fråga inte hur det är med mig för de är inte bra och det vet du!! Jag vill bara vara ensam. Vill inte att du ska tycka synd om mig. Skiter i om jag är otrevlig och ego, det ger dig Bara större anledning att låta mig vara!


100602

Nej men om man skulle ta och... tja... What ever?








In vitro-fertilisering



In vitro-fertilisering (IVF) eller provrörsbefruktning är en fertilitetsmetod där kvinnans ägg befruktas av mannens spermier utanför kvinnans kropp (in vitro), i stället för i äggledarna, som efter ett samlag eller vid inseminering.

IVF kan utökas med ett flertal metoder. Den vanligaste innebär att spermier och ägg sätts i en droppe näringslösning för att en spermie ska kunna befrukta ett ägg på "naturlig väg", dvs som annars skulle ske i kvinnans äggledare. För att ge möjlighet till biologiska barn även för par där spermierna inte lyckas befrukta ägget i näringslösningen har man utvecklat tekniker som bygger på att man med en liten glasnål, så kallad mikroinjektion, för in spermien intill eller ända in i äggcellen.

 

 

 


..............................







Jag bara mår illa.