100429

Har inget kul o berätta.. Var på spontanresa till Ullared med två jobbkompisar i tisdags, de va trevligt. Mkt handla och fika :D


I morron är det valborg och för en gångs skull är jag ledig, kors i taket. Ska till en kompis utanför stan o grilla, H ska ha en kompis med som ska sova hos oss.

Nu när man vet att man inte är gravid och risken inte finns att jag är det heller så får man passa på och dricka sprit ;P Haha.. Inte särskilt ofta jag o H dricker tillsammans. Kul o få göra de nån gång.
Älskar honom så mycket... !!


Bild på mammas dräktiga kisse.. Tur nån e de iaf :P



100424

Känns lite bättre idag.. Besviken såklart.. Aldrig får man vara glad. Fick ingen tlftid med läkaren innan jag isf ska börja äta ägglossningstabletterna igen så.. Får hoppa över det en månad.. Dom fattar ingenting.. Att "hoppa över" en månad e fan en halv livstid.. Hatar att vänta.. Men vi har bestämt att köra på som vanligt och hoppas på att det kanske bli naturlig väg? Vad ska man annars göra.. Orkar inte.


..............................

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen



Äckliga dag, försvinn.




*'*'*'*'*'*'*'*

Och där kom mensen.. Det var ju själve fan också. Jävla helvetes mög.


Babybay

Sen, när vi ska ha bebis.. Då ska vi ha en sånhär.. Har jag bestämt :D




100418

En helt vanlig söndag.. Har tvättar, rensat i skafferiet, rensat i alla skåp vi har, lagt det vi inte behöver i loppispåsar, spelat Wii och håller på att laga hel kyckling i ugnen.. Den ska väl stå där inne några timmar såå.. Men de luktar gott och jag vill äta NU :D


Igår va vi ute o firade en kompis som fyller år. Käkade på Cantina sen satt vi där o drack drinkar och skrattade åt 40+are som dansade som om dom var sexiga 18-åringar.. Herregud vad vi skrattade.. Kanske lite taskigt, men vad ska man göra?? Eftersom att jag ska göra gravtest om en vecka så drack jag bara vatten... och ja. jag erkänner, jag är skittråkig utan alkohol.. Riktigt tråkig människa e jag.. Men vi va ändå ute till 1, sen körde vi hemmåt.

Har alla gravsymptom man ska ha. Svinont i brösten, molvärk i magen titt som tätt, glad/sur vartannat. Trött men rastlös.. Precis som jag är innan mens! Suck.. VARFÖR måste de va så lika symptom?? Skitstörigt.. Jaja, en vecka till får man väl stå ut.. De va ju inte så längessen de va två veckor så tiden går ändå rätt fort. Jag VILL verkligen av hela mitt hjärta och själv att jag ska få ett +!!!
Nu har tillomed svärmor börjat fråga efter när vi ska ha barn.. :P


Väntan...

Jaha, då var parningstiden över.. Hahaha.. Ja, okej jag har väl inte lidit.


Nu börjar det tråkiga.. 14 dagars väntan. Det är nu hjärnan sätter igång att arbeta.. Börjar hata alla som är gravida, hatar alla som frågar hur det går med bebisverkstaden. Tittar på barnvagnar och skötbord på blocket. Går ner och kollar på bebiskläderna jag har i källaren. (japp, jag har bebiskläder så jag klarar mig det första året.. ) Längtar, undrar, hoppas och tror.. Känner efter, känner jag nått? Hmm.. Molvärk i "tjejmagen".. Mensvärk, gravid? Brösten är nog allt lite ömma. Brukar jag ha det i vanliga fall? Nej de har jag nog inte, jag måste vara gravid. Hur ska jag berätta det för svärmor och alla vänner? (Vet redan hur jag ska berätta för mamma...... :D )
om jag e gravid så ska man ju inte berätta för folk innan 12 v.. Kommer jag överhuvudtaget kunna hålla mig? Kommer folk se på mig att jag är gravid? Inte på magen kanske, men jag kommer le som en idiot hela tiden.
Sen tar man testet och får bara det där ensamma jävla strecket.... Orkar jag det igen?
På ett sätt är det skönt att se direkt, ingen ägglossning, då blir de ingen bebis nu heller.. Så surar man o hatar ett tag, sen är det över och man kan tänka på annat i 2-3 veckor.
Ja. Nog om det.

Var på vårdcentralen idag om min tå som jag opererade för nageltrång för ett år sen. Läkaren som jag pratade med skulle snacka med operationsläkaren, men hon trodde förmodligen att det blev en operation till. Där växer nämligen en liten bit nagel typ.. Ja va ska man säga, långt ner till höger ;) Svårt o förklara. Men den ska iaf inte vara där för att det var där jag hade nageltrång förra gången. Inte alls intressant den "operationen".. Dom sätter en halvmeter spruta i tån, bedövar den, tar ett strypsnöre runt för att det inte ska blöda, sen börjar dom skära, sen skrapar dom bort nagelroten.. Usch.. Äckligt ljud att höra på. Sjuksköterskan som var med var inte jättebra, dock väldigt trevlig. Hon tyckte det var värre än vad jag tyckte. "Oj, gjorde inte sprutan ont?? Usch va de blöder" typ sånt.. Haha.. Pedagogiskt..

Sitter och lyssnar på lite nostalgisk musik som jag laddade ner i början på min "Datorkarriär" när jag var runt 12-13 år.. haha.. Älskar fortfarande den musiken :D

Längtar till vi flyttar!!!



Puss


Kloka ord.

Jag tycker ni ska läsa detta, allihopa!


http://blogg.alltombarn.se/ketchupmamma/2010/04/10/varfor-ar-ni-sa-radda/


OMG OMG.

Ser ni de två sträcken??? Jag har ägglossning!!

Här ska liggas, wish us luck :D



No ÄL.

Enligt stickorna jag kissar på var morgon så ännu ingen ägglossning.... :-/ skulle väl ha de mellan lör-lör så tiden är ju inte "ute" än... Fast vi har samkväm varannan dag fall i fall. Inte ens det är kul längre. Men hoppet sinar ganska fort nuförtiden har jag märkt. Jag är inte riktigt säker på vad steget efter här blir. Vet inte om de blir annan sorts tabletter eller vad.. Vet bara att jag orkar inte längre. Känns som som jag skulle kunna skita i de om de inte blir snart. Är sååå trött på sjukhusbesök.


Har iaf fått sålt min moped inför flytten.. Skönt, ett problem mindre. Åkte till väla och köpte ett par ljusa jeans, de förtjänade jag. Och en jättefin tunika/klänning. Något kul får man ju ha.

Nu ska jag ta en kopp te och försöka vara pigg till sambon kommer hem vid midnatt trots att jag ska upp tidigt i morron. Suuuck.......


Tävling!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

 

En sån kopp skulle man haft! :P


Påskägg

Idag var första gången jag har en rolig gynläkare... Hon hittade ett ägg på vänster sida som var 12,5 mm, och det är ju rätt bra för förra gången hade jag en på bara 13 mm på dag 12.. Såå.. Och så räknar dom med att den växer ca 2 mm per dag.. Och då sa läkaren "då kanske detta är ditt påskägg!".... Höhöhöhö... Sååååå dålig.. Det erkände hon själv. ;-)


Så ja.. Då har vi ju iaf något att göra i helgen! Haha.. Ovanpå att vi ska bo på gästgivaregården då. Men men.. Bara till o peppa och säga till H att sikta på min vänstra sida ;D


Så är de gott folk. Nu ska jag äta bullar sen powernapa innan jobb.. PUSS