Tyckte denna va lite rolig...

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett TON tillbaka.


Man mår som man förtjänar...

Va hos en kompis igår och drack lite och snacka mkt skit.. Grymt trevligt. Men, sen mår man ju som man gör efteråt. Trots Helenas bakistabletter.. Haha..

Sa jag förresten att vi har köpt en ny dammsugare? Har blivit dumförklarad ganska många gånger.. Haha.. Men den e skitbra. Så jag bryr mig inte om andra. Ni är bara avundsjuka ;P
Det är en dammsugare som bara går på vatten. Miljövänligt, we like!

Fick min mens igår. Så, då är vi på dag 2. :-)

Puss på er.


Såhär ser dammsugaren ut!


Såhär ser det ut när man använt den. EWWW ;)



Klassåterträff?

Ganska intressant och se var vi har kommit i vårt liv, själv tycker jag att jag har gjort ganska mkt... Men ja, tydligen så finns det dom som gjort mer. ;-)

Jag visste att hon höll på med musik, men insåg väl inte riktigt att hon va så "känd" förens jag såg denna:
http://www.youtube.com/watch?v=yJvQFcNGMlM&feature=player_embedded
Haha, nu är det så att vi inte tyckte om varandra. Eller ja, vet inte va hon tyckte om mig. Men man kan inte gilla alla. ;-) Men jag e inte bitter, kul att det går bra för henne!





Och ett litet bildbevis:
Ja, ni som känner mig vet ju vem jag är.. Haha ;P Ser likadan ut.. Tycker jag Sabrina gör också.


Sista Provera-dagen.

Så fort jag har fått konstaterat att äggen inte är stora nog, då man fått svart på vitt att det inte blir bebis den gången, så slappnar jag av och tänker positivt. "jaja, tar vi nästa omgång". Men sen börjar jag äta alla dessa piller och det börjar närma sig VUL och jag blir helt lipig. Tänker på bebisar och framtiden och sen får jag för mig att jag aldrig kommer få barn Sen surar jag o bråkar så blir H kinkig.. Och ja, vafaaaan.. ORKA hormoner. Skyller på dom. känns lättare då. Så måste man va glad och framåt på mitt relativ psykiskt krävande jobb.. Kill me..

På tal om jobb. De ringde från Villa Louise igår, jag ska på intervju på måndag...... :D
Nästa problem: Jag vet inte om jag vill ha det??? Jag sökte de som en kul grej liksom. Min arbetskamrat som ville ha jobbet, har dom inte ringt till. Känner mig lite dum. inte för att jag kan hjälpa det, men ändå.




Min lilla snutta, e hon inte söt? Så säger man "Vaaaar e magen Fiffi?" Så lägger hon sig såhär ;)



Sista Proveradan.

Så fort jag har fått konstaterat att äggen inte är stora nog, då man fått svart på vitt att det inte blir bebis den gången, så slappnar jag av och tänker positivt. "jaja, tar vi nästa omgång". Men sen börjar jag äta alla dessa piller och det börjar närma sig VUL och jag blir helt lipig. Tänker på bebisar och framtiden och sen får jag för mig att jag aldrig kommer få barn Sen surar jag o bråkar så blir H kingig.. Och ja, vafaaaan.. ORKA hormoner. Skyller på dom. känns lättare då. Så måste man va glad och framåt på mitt relativ psykiskt krävande jobb.. Kill me..

På tal om jobb. De ringde från Villa Louise igår, jag ska på intervju på måndag...... :D
Nästa problem: Jag vet inte om jag vill ha det??? Jag sökte de som en kul grej liksom. Min arbetskamrat som ville ha


6 dagar kvar till dag 1.

Får ju uppdatera så Anna har något att göra :D


Som rubriken lyder så har jag 6 dagar av provera, sen blir det mens och dag 1.
Jag har köpt en sån familjekalender med 5 spalter i, en för H´s jobbtider, en för mina jobbtider, en för födelsedagar, en för vad vi ska göra och en för att hålla koll på alla tabletter och sjukhusbesök ;-)

För övrigt tror jag att vi har kommit överrens om att försöka hitta radhus eller en stor lägenhet o flytta till o tjäna pengar innan vi hittar hus.. Dessutom e de skönare att hitta hus utan att känna sig pressad och stressad och med bara 3 mån uppsägningstid ist för 6 som vi har nu.. Känns som att man inte har råd med en dubbelhyra.. Iaf onödiga pengar..

I morron ska jag jobba min delade tur. 7-13.30, sen lägga sig o powernappa i 2 timmar sen jobba till 21. Det är så underbart. ;-) Men hellre det än att jobba en helg till.

Kan avslöja att jag har sökt nytt jobb.. På Villa Louise. De sökte en som har fast tjänst i staden. O de har jag ju. Så, bära eller brista. Var ett ganska spontant sök, men men. har jag ångrat mig så kan man ju alltid säga nej. :-) Om jag nu får det!

vet inte riktigt mer vad jag ska säga.. H håller på att steka karré och i ugnen står en form med klyftpotatis, morötter och lök. Nam nam :)

Puss på er!


Ledig helg ftw.

Gott med ledighet. Ikväll har H en kompis här. Det blir tacogratäng, öl och tydligen är det melodifestivalen ikväll. Där emellan brukar det bli guitarhero och sånt som pojkar nuförtiden leker med. ;-)

Imorron e de BIM, men jag tänker inte slösa gravtest på de för jag vet att där inte e nått.

Mådde illa som fan igår. Sjukt ont i magen. Kunde inte äta något sen gick jag o la mig tidigt.. Mådde bra i morse men se lagom till frukosten skulle intagas så mådde jag illa igen.

Har vägt mig och fick ett mkt glädjande resultat. Har gått ner typ 6 kg på några månader :D Så nu väger jag under 80, och de va ett par år sen jag vägde de.. Så jag e sjukt glad. De roliga är att jag inte med meningen har bantat, jag har bara ätit vettig mat så att säga. Bara druckit vatten, kaffe eller thé. Kanske lite jucie ibland. Mkt frukt och inte så mkt bröd. Så ja, jag e nöjd. -15 så kan jag bli riktigt nöjd. :D

Nu ska vi äda!

Posshajje


What to do?

Just nu velar vi mellan att ta lån, hitta hus och köpa eller att hitta lägenhet, bo billigt och spara pengar.. What the hell to do? För och nackdel-listan är ungefär lika lång....


Jag har hittat mitt drömhus!!!

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3MOJ1GBDGVNJKKIO

Kan det bli bättre? Bo mitt i skogen, stor tomt, fint hus, INGA grannar, INGA vägar och som H sa "jag kan skjuta vildsvin i trädgården"
Nu får man ju inte det, men man kan. ;-)
Det är inte jättedyrt och ALLT är perfekt. Då återstår bara en tå i kläm; det tar 35 min in till stan. Där jobbar H.
Och enl eniro tar det ca 40 min för mig.. Visst det är kanske inte så kul o pendla. Visst blir lite dyrare med tanke på bensinkostnad. Men kan det inte vara värt det när man har hittat sitt drömhus? Jag kan köpa en bensinsnål diselbil!

Jag har anmält oss till visning, får åka ut där och titta så kanske han inser hur perfekt det är :)
Nu är ju han sån så han kommer på massa negativa saker.. Tänk när det snöar och så? Jaja, men alla andra som bor i skogen klarar sig ju :P

Åhhhh ge mig huset!!


Dag 29

6 dagar kvar till BIM. Visserligen är jag ganska säker på att där är tomt eftersom att jag inte haft ägglossning. Tror jag.

Jag hade telefontid med läkaren idag. Inget överraskande sades, dubbla dosen nästa omgång. Prova de två gånger, sen ny tlftid om de inte blir nått. Har också fått kallelse till kontrastundersökning av äggledarna. Ska ringa o beställa tid till det när jag fått mensen. Vilket lär bli dag 35+10 för jag tror inte jag kommer få nån av mig själv. De känns inte så nu iaf.
Sen eftersom att jag har fyllt 23 så har jag fått kallelse till att ta cellprover på livmodern.
Då återstår bara alla VUL och blodprover.... Suck.. Och så surar dom på jobb för att jag missade en kurs.. Hur faaaaan ska jag kunna hålla reda på allt?? Blir pittögd av alla tider.

Sen ovanpå allt ska vi titta på hus..
Har skickat intresseanmälan till ett hus till
http://www.hemnet.se/beskrivning/530649?r=3
Dom har inte ringt om det än så vi får se när vi ska dit.

V.9 kommer svärbror med familj ner, ska bli kul. Hoppas jag får semester bara. Då är jag ledig en vecka. Gött mos :D


Nu ska jag gå o vika tvätt. C ya.