Bekännelse.



Hej, jag heter Maria och jag SKITER I OM DU SKA HA BARN. Ok?


Tröttsamt.

Mellan toabesöken kan man lika gärna blogga lite. Misstänkt UVI som vanligt. Har försökt att dricka bort de, tog två panodil och gick till jobb, hoppas på de bästa. Efter 2 timmar stod jag bara inte ut längre. Hatar o gnälla men ag HATAR UVI. Fattar inte varför jag får de heller.. Är så försiktig med allt..... Kanske dricker för lite och så har jag glömt tranbärsextracten ett bra tag. Ska åka o handla de o börja med direkt. Men, om vi skulle tala om något kul.


H´s syskonbarn och mamma kom i torsdags. Jag hämtade dem på flyget sen åkte vi ner till stranden och åt glass i väntan på att Henrik skulle sluta jobba. Sen tog vi det mest lugnt, va ute en runda på kvällen och gick till lekplatsen på skolan som var högt uppskattad. Fredagen var vi på skånes djurpark. Kul och ta med ett gäng gotlänningar till Skånsk djurpark så dom får klappa lamm, se gutefår och rådjur. :P Har dom ju aldrig gjort innan. Haha.
Men vi hade tur med vädret, solen stekte inte men det regnade inte heller.

Sen på lördagen var det dags för bröllop! kl 10.00 blev jag skjutsad till min kära vän Pia som skulle gifta sig. Vi fixade håret, sminkade oss och så. Sen bar det av, räckte att den bivande maken kom och visade få blev det fuktigt i mina ögon. Såååå fina var dom.
Vigseln gick som planerad, jag läste dikten. Hade tränat på dikten över en vecka, sen när jag ställde mig framför brudparet och skulle läsa så såg jag att bådas ögon tårades och där någonstans glömde jag allt jag lärt mig och började själv nästan böla. Haha.. Jaja, dom som hörde sa att det lät bra.
Festen blev lyckad och brudparet uppskattade skämtet vi hade. En sak som va roligast var att en kille, Martin höll tal sen sa han till bruden "ja, nu är det väl dags för mig att återlämna nycklen jag fick" sen gick han fram o la nycklen till bruden, sen efter det reste sig alla männen på festen upp och gav bruden en nyckel. Hahaha... De va kul. ;-)
Jag hade ju i förväg delat ut nycklar till alla män..
Sen gjorde vi klassikern att hon fick känna på en rad ben(Där ibland hennes mammas och pappas) och skulle gissa vem som var hennes mans ben. Den tog hon direkt. Hehe.. undrar om man själv hade fixat de?
God mat, gott om dricka, lek och massa dans. Tack för ett kanonbra bröllop!!

Sen på söndagen körde H sin mamma med ban-bani(barnbarnen.. På gotländska ;P) till flyget sen hem o powernapa sen va de 1-års kalas! För att göra en lång historia kort så slutade med att alla vuxna hade bollkrig. Att kasta plastbollar i en takfläkt ger en jävla fart kan jag meddela! ;-)

Sjukt kul helg.


Vi syns i marschallens skugga, amen.



Lia kikar efter vattendjur.



Vackraste brudparet ever.


Fläkt is the shiet!



Stressbäver?

Nu e de mkt på gång.. Tis-tors ska vi va hundvakt till en kompis golden. Lite stress för katternas skull, men ska stänga balkongdörren och bara ha öppet ut med fönstret så dom får hoppa in o ut där så man vet att dom är själva.  Tänkte stänga till sovrummet så de bara är en glipa så katterna kan gå in o va där själva. Annars kommer inte mina kissar gilla mig så mkt.

Sen på tors kommer svärmor med H´s syskonbarn. Dom ska stanna till söndag. Har fixat så jag är ledig på fredag, tänkte att vi skulle åka till Skånes djurpark. Sen på lördag ska vi ju på bröllop. Min käre man är inte den bästa på att boka in o så... :P
Typ vid 11 ska jag hem till min kära Pia som ska gifta sig. Fixa frillan o så... Jag ska läsa en dikt under vigseln, ONERVÖS!
Träna träna träna så man kan den....

Har inte så mkt mer o skriva nu...


Vi syns i marchallens skugga, amen.


Till Malin....

Hur kan du säga att han inte är snygg??














Grrrr.. I would do him!! Right, Anna? ;-)


Mitt nya AC-system.

Ofelia tycker det är kanon!






Sagan om mitt jobb...

Detta är berättelsen om fyra arbetskamrater som hette Alla, Någon, Vemsomhelst och Ingen.

Det fanns ett viktigt jobb som måste göras och Alla var säker på att Någon skulle göra det. Vemsomhelst kunde ju ha gjort det, men Ingen gjorde det. Någon blev arg eftersom det var Allas jobb. Alla trodde att Vemsomhelst kunde göra det, men Ingen insåg att Alla skulle göra det. Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde det Vemsomhelst skulle kunna ha gjort.






JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT. Vuxna människor. Vafan e de för fel på folk???


SKÖNT de ska bli att komma där ifrån.


Nyinflyttad!

Trivs redan som fisken i vattnet. Spontanbesök från vänner och förfrågor om att hitta på nått. Love it. :-)


Synd att VISSA vänner ska bo så långt bort.. Dålig stil!

Bara ett par lådor kvar, sen e allt uppe.

v 32, 33, 34 har jag semester, efter det börjar jag på de nya jobbet. Ska bli najs.

I morron har jag tvättid mellan 8-12, känner lite konstig efter att man har haft egen tvättmaskin nästan 3 år. ;) Men vi ska köpa ny, vi ska bara göra vid i badrummet först.. Men först vill jag måla den GULA hallen. Funderar på typ ljusblått eller ljusgrått. Förslag?

Nu ska jag sova. POsshajje