Fortsättning följer..

Då har jag pratat med min gynläkare igen. Ska börja med pergo igen, sen VUL, sen spruta, sen blodprov så får vi se. Annars så blir inte nästa omgång fören i augusti. Och då ska hon skicka en remiss till IVF-kliniken (provrör) och det tar visst ungefär 3 mån o få tid dit så under tiden ska vi försöka med bara sprutor..

Tur i oturen så slipper man tänka på allt i sommar.. vi har ju rätt mycket att göra då.. Flytta, bröllop, semester...


Men jag blir så trött.. Jag orkar inte.. Orkar inte gå upp på morgonen för att åka till jobb... Kan man sjukskriva sig för social fobi? Orkar inte med människor. Det enda jag gör utanför hemmet är att bita ihop för att inte börja gråta.. Och det enda jag gör hemma är gråter. Så får jag dåligt samvete för H´s skull.. Vi är ju trots allt två om detta, och han förlorar ju också var månad när mensen kommer.. Men jag blir så trött och ledsen så jag orkar inte tänka på någon annan.. :-(




Tv-reklam

"Vill du ha den slimmade, sexiga kroppen du alltid drömt om? Här kan du köpa massa meningslösa träningsprylar du ändå aldrig kommer att använda"


Varför kan man inte bara precis köpa dendär slimmade sexiga kroppen och få på posten?








Dagen efter.

Vet inte om det är dagen-efter ångest eller bara vanlig ångest. Även om jag har kul o är nöjd för de mesta så skulle jag helst av allt bara stänga dörren, sätta mig i soffan och sitta där för att tiden ska gå.. Timmar, veckor, månader, år? Hur lång tid det nu behövs. Inte jobba, inte träffa någon, inte göra något alls. Bara vänta på att tiden ska gå. Jag vill inte. och jag kan inte förklara. Mitt hjärta blöder lite mer för var slag.. Min själ faller i bitar. Framtiden är oviss, är det ens lönt att vi försöker och väntar? Känner mig så jävla ensam och helt kraftlös. Fast vi är två om det. Men.. Jag orkar bara inte. Jag har inte tid med att bara låta tiden gå. Och jag är så otroligt avundsjuk, och jag skäms över det. Men jag kan inte hjälpa det eller hindra det.

Jag VILL inte ha medlidande.


Tycker till...

....om...


Viktoria & Daniel´s bröllop:


Argument: det är vi skattebetalare som får stå för kostnaden.


Stämmer inte. Inför det stundade bröllopet så säljs det chokladaskar, porslin, glas, smycken osv. med Victoria och Daniel på, det säljs i så stor omfattning att det förmodligen kommer räcka och bli över! Dessutom så behöver vi mer kärlek i medierna. Är så trött på naturkatastrofer, misshandel och politik.
JA, jag är royalist.
Dessutom så jobbar jag med den generationen där detta faktiskt är en stor grej. Den 19 när bröllopet är så serveras det tårta och det blir fika ute vid den stora tvn i samlingssalen. Allt blir lite extra mysigt. Och det tycker jag inte är negativt alls.
Jag tycker det ska bli roligt!


Viktoria vill att hennes pappa ska föra henne till altaret:

Argument: Eftersom att detta började på den tiden då det va männen som bestämde över kvinnorna så är det många som tycker det är absurt att kungen ska överlämna Viktoria till Daniel eftersom att det är moderna tider och kvinnan i fallet själv bestämmer över vem hon ska gifta sig med osv.

Ja, men jag trodde att vi hade kommit så långt att vi accepterade så pass mycket mer. Vi VET att Viktoria själv har valt Daniel. Vi VET att det är Viktoria som vill ha sin far vid sin sida till altaret. Vad är problemet??
Varför ska hela svenska folket få bestämma hur hon ska ha sitt bröllop? Jag har svårt att tro att hela världen ser ner på Sverige bara för att hennes pappa leder henne i altargången.
Kom fan inte till mig när jag ska gifta mig o berätta hur jag ska ha det. Tror ni att Svenska kyrkan kommer säga nej till att viga mig för att min mamma leder mig till H? Nej, tänkte de. För min mamma har ingen snopp.


Politik:

Jag fattar ingenting, och jag kan inte påstå att jag bryr mig heller. Kanske borde det eftersom att det gäller mitt liv också, men... Jag har inte det intresset helt enkelt. Dock tycker jag det är viktigt att alla röstar. Även om man röstar blankt så har man ändå använt sig av vår demokrati vi har i Sverige. Här har alla rätt att göra sin röst hörd, det är ett privilegium inte alla har, ta till vara på det!


Anna Bergendahl´s insats i ESC 2010:

Först och främst, Anna är 18 år och stod först framför hela Sveriges befolkning och sjöng, både i Idol och Melodifestivalen. Sedan stod hon också upp för hela Europa och sjöng. En eloge till det! Det är modigt.

Sen tycker inte jag att Anna har en fantastiskt röst, visst hon sjunger bättre än mig och hon har en speciell röst. Låten var tråkig och man förväntar sig hela tiden att det ska hända något spektakulärt, men det gör det inte...
Att hon inte gick vidare hade vi väl räknat med.
Men att sen alla löpsedlar skriker ut vilket fiasko det är och hur dålig insats hon gjorde. Men Sverige VISSTE hur det lät redan när vi röstade henne vidare till final, vi visste också hur det lät när vi röstade henne till vinnare i melodifestivalen, sen blir ni förvånade över att hon inte klarade det i ESC?? HALLÅ??
Ja, jag röstade på Salem och är säker på att det hade gått bättre.



Nu fick jag sagt det också.


OVER AND OUT!







Blogguppdatering.






Mina vänner är sämst på att uppdatera sina bloggar................... ;-)







Mens..

...som ett brev på posten. Och den håller tiden också....


Jaha, på det igen då.

Dag 1 på försök 7.






Rönn står i blomma, svalorna komma och alla fåglar kommit nu. Men varför kommer inte du? När jag vandrar genom hagarna i de ljumma junidagarna, då väntar jag vid vägarna på dig.


BIM tisdag

BIM.. Beräknad Icke Mens.. = Gravid.. ELLER så får jag inte mens helt enkelt. Har inga specifika mens-symptom.. Så ja, det kan vara vilket som.. Hatar att vänta..


BF

OM det har tagit denna gången så:




träkning utgår från dagens datum: Tors 20 maj 2010.

Din graviditet startade Sön 25 apr 2010.
Din menscykel är ca 31 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 9 maj 2010 (ägglossningen).

Du är i vecka 4.
Du har gått 3 fulla veckor och 4 fulla dagar (v3+4).
Du är i 1:a kalendermånaden.
Du är i 1:a graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 29 jan 2011
Du har 254 dagar kvar till beräknad förlossning.

Du är på dag 26 av 280. (9,3%).

 

 

 

Man kan ju alltid önska!



Miljonär?

Någon som kan ge dessa till mig? Jag har storlek 39. Tack på förhand.





10 sanningar om mig.




1. Jag tycker folk i allmänhet gnäller för mkt.. GET OVER IT. Inte fan blir det bättre av att gnälla och låta MIG lyssna på skiten, jag tycker inte synd om dig! Du får mat, tak över huvudet, du har jobb och många vänner. Ge dig.

2. Jag vill rädda världen. Men jag kan inte.. Jag blir ledsen när jag tänker på alla orättvisor. Hur jag än gör så tycker jag inte att jag gör tillräckligt. Kan få dåligt samvete när jag köper något nytt till mig själv, när jag vet att dom hundralapparna kan förändra en människas liv...

3. Jag vill att alla ska älska mig. Hatar att va ovän med folk.

4. Jag är dålig på att höra av mig till vänner.. Men det betyder inte att jag tycker om dom mindre för det.

5. Jag är ett kontrollfreak, vill ha koll på allt och alla. Jag är beroende av listor där allt vad jag ska göra står. Jag blir kinkig om jag får veta saker sist.

6. Jag är för generös har jag fått höra.. Ja, jag är väl generös, men jag förstår visserligen inte varför det är fel. Man kan väl aldrig ge för mycket?

7. Jag är otroligt rädd för döden. Vill varken tänka eller prata om det.

8. Jag har väldigt nära till gråt väldigt ofta.. Tårarna rinner om jag ser något rörande på tv, om någon sjunger bra, om jag är glad, om jag är ledsen, om någon annan är ledsen.......

9. Jag gillar kungafamiljen. Tycker inte dom ska avskaffas.

10. Jag har dåligt samvete för att H ska behöva bo så långt ifrån sin familj. Men jag vet inte om jag skulle kunna vara så långt ifrån min familj o vänner... Dock så påstår H att han trivs bra här o vill stanna.





Jag utmanar DIG till att göra samma sak. :)


100517

Jaha, då har man repat sig från helgens party.. Inte för att jag drack något, men jag har också jobbat hela helgen.. Man blir lite sleden. Tänker såklart inte dricka något innan den 26e..........


Då va de två par som annonserade ut att de ska ha barn. Varav ett par kanske ska få tvillingar..
Mmm.. sparka på den som ligger.
Nä, fan va ego jag är som tänker på mig själv i detta.. Men visst, jag kan glädjas med ett par.. Det kan jag faktiskt. Dom kommer bli underbara föräldrar.. Men så är det det andra paret. Ja, nä.. Asså. Dom vill inte ens ha barn.. Men killen, min kompis verkar väldigt glad för det. Och då är jag såklart glad för hans skull. Men hon? Vill inte ha barn.. Hon hade p-medel.. Suck..............................................................








Jaja. Ledig idag iaf. Det är skönt. Och jag älskar mina vänner. Verkligen. Man har ju vissa ljus i livet.


Han....

 

Om honom:
Du är tillsammans med? - H
Hur gammal är han? - 30

När fyller han år? - 7 Juni
Vart bor han? - Ganska nära ;)
Ögonfärg? - Blå!
Har han piercat sig någon gång? - Tungan
Har han druckit någon gång? - Ehm.. Några
Har han rökt? - Ja
Har han snusat? - Ja
Vad har han för färg på rummet? - Lite olika ;)

Vad skulle han göra om han/hon vann en miljon? - Betala av våra lån
Har han någon fobi? - Lite social fobi när det är folk han inte känner.
Är han beroende av något då? - Nikotin.. mig? ;)

Är han envis? - Han var det innan jag kom in i bilden, nu orkar han inte käfta emot ;)
Vad gör han på helgerna? - Softar.. Datorn.. Jaga..
Beskriv honom med två ord? - Rolig o snäll kanske?
Skulle han bli en bra pappa? - Ja!
Varför blev du tillsammans med honom? - För att han va så fin, snäll, rolig.. Vi trivdes så bra tillsammans från första stund!


Vad du tycker om honom:
Föll du för honom direkt? - Beror väl på hur man ser det.. Andra dagen vi träffades så gjorde jag nog de.
Du älskar honom? - JA!!

Du har slagit honom? - Vi slåss ibland. På skoj.
Du har roligt med honom? - Ja!
Du skulle kunna bo med honom? - Känns som jag inte har mkt till val med tanke på att vi precis köpt lägenhet ;)
Du vet någonting om honom? - En del iaf.


Du har gjort ett sugmärke på honom? - Hahah.. Det har blivit en liten sport. Han HATAR sugmärke, jag har hitintills inte lyckats hålla mig fast så länge ;)
Säg ett ord du känner för honom? - Kärlek

Vad är det finaste han sagt till dig? - Att han älskar mig.
Vad gillar du mest med hans utseende? - Ögonen o rumpan :D

Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Njaao. Har väl gått över lite, men blir alltid glad.
Är du svartsjuk på andra tjejer? - Rovdjuret i mig vaknar emellanåt ja. Men inte så ofta längre.

Om er
:

Hur träffades ni första gången? - Förfest hos en gemensam kompis
Bor ni långt ifrån varandra? - Tja.. Just nu e han på andra sidan soffan..
När blev ni tillsammans? - 14 april 2006 konstaterade vi att om vi ligger med nån annan så är vi otrogna.. Hahaha.
Hur länge har ni då varit tillsammans? -  Lite mer än 4 år.
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Nope.

Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - Allt.. Fast jag gillar inte krigsfilmer o han gillar inte skräck.. Men vi komprimissar :D
Har ni sovit över hos varandra? - Det hände en gång.
Har ni bråkat någongång? - Ja, emellanåt. Man måste rensa luften.
Vem håller fjärrkontrollen? - Jag ;)
Vad har ni gemensamt? - En del värderingar och syn på andra människor. Naturintresset, latheten ;-) Laga mat.. Ja.. En hel del :)
Har ni samma åsikter om saker? - En hel del.
Planerar ni framtiden ihop? - Jo. :)
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 2 veckor när jag va i USA med mamma.
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Yes!
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - Så långe vi tycker om varandra =)

 


100512

Så sitter man här ensam.. De regnar ute, de e varmt inne. Jag myser. Sen går man in på fucking familjeliv.se och läser om alla som försöker och försöker och försöker få barn. Äter tabletter, tar sprutor, insiminerar, misslyckas.. Ja.. På den vägen. Jag är halvvägs, and still nothing. Känns bra dehär..


Men egentligen är jag inte ledsen eller deppig.. Men fick en våg av ledsamhet.. Och jag vill INTE höra "din tid kommer, de tar sig säkert denna gången". Menar, blir inte mer gravid för de.. Bättre o säga "livet suger, de finns dom som har de värre... Snap out of it" Låter hårt kanske, men jag vill inte ha medlidande... Vill verkligen inte det.

Däremot har jag ont i min "nyopererade" tå.. Ang. det får du gärna tycka synd om mig..


100511

Jaha, sprutan var inne och jag kände när ägget föll. ;-) Har haft ont i magen o mått illa sen dess, ingen bra spruta. MEN, förhoppningsvis har den väl gjort någon nytta.


Sitter o väntar på att några kompisar ska hämta mig, sen ska vi till en annan kompis ute i skogen o promenixa sen käka frukost. :-D

Tur man har folk som sysselsätter en. KÄRLEK!


100507

Varit och gjort VUL. Två fina ägg. Men hon skrev ut en spruta till mig som mamma ska ge mig på söndag. En "ägglossnings-spruta". Alltså en som ska hjälpa till o putta ner äggen. Sen ska vi ha samkväm "12-24 timmar efter" som jag sa till H och han svarade: "12 timmar? Ja de klarar jag!" Hahaha.. Va ju inte så jag menade.. Men visst, jag bangar inte ;-D

Så... Ja, va ska man säga. Jag vill inte ens hoppas lite.. Sist lipade jag i två dagar bara för att jag fick mens.. Nej. Ska låtsas att allt är som vanligt.. Ja eller hur.


På två dagar har det bara ploppat upp folk som ska ha barn.. Folk som inte vill ha barn och folk som inte borde ha barn.. Folk jag inte ens tycker om. Finns det någon som helst rättvisa i världen? Ibland blir jag bitter.



Men... HIF LEDER IAF ALLSVENSKAN!!

(Man får vara glad för de lilla!)





Blogguppdatering.

Nu får faktiskt DU ta och uppdatera DIN blogg! Så, sätt fart!!




Försök 6.

Hade telefontid med gyn igår, enligt blodproverna jag tar så hade jag haft ägglossning både de två senaste gångerna när jag ätit dubbla tabletter. De va bra så hon ville att vi skulle fortsätta med det.. Så nu är det andra dagen med ÄL-tabletter. De e bra.. Nu peppar vi!


Fira valborg med ett helt gäng igår. Så sjukt kul hade vi. Tack ALLA för en otroligt rolig kväll! Nästa gång gör vi Ekebo osäkert ;D



PUSS