Sockerbelastning.

Har då varit på tidig sockerbelastning idag eftersom jag har diabetes i släkten.

SÅ äckligt var de ju inte.. okej, de va ju definitivt inte gott, men jag har druckit värre. :P

Satt där en timme, pilla navel, läsa bok, tjuvlyssna när dom andra snacka... Sen kalla min BM in mig och vi snackade om ryggen och hon trodde definitivt de va foglossning. Och det var inte alls förtidigt för de, fler som har haft de. (Så de så!) Hon tipsa om bälte och akupunktur som vi ska prata om nästa gång vi träffas om de har blivit värre.

När vi pratat färdigt frågade hon om jag ville lyssna på bebis hjärta, SJÄLVKLART ville jag de. Efter lite letande fick jag höra ett snabbt dunkande hjärta med ca 150 slag/min ♥ SÅÅÅ mysigt.

Sen fick jag gå ut och sitta ut de resterande minuterna, sen kalla hon in mig igen för stick i fingret. HB låg lite lågt så hon tyckte att jag kunde börja med järntabletterna direkt, och angående sockerbelastningen så sa hon "hmmm... det var ju inte så bra.. Vi sticker en gång till". Sagt och gjort, med samma resultat. Det är inte diabetes men de va inte helt bra så nästa vecka ska jag till specialistmödravården. SUCK! De skulle göra nån sockerkurva tror jag de hette.

Sånt är det! Har iaf köpt ett foglossningsbälte som är guld värt!

I helgen ska vi ha finfrämmat från Gotland, det ser jag fram emot =)


Kommentarer

Postat av: Lizette

Skönt att det inte var så hemskt för dig då med att dricka den lösningen. Tråkigt med specialistmödrarvården.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback