Fick en bebispingla av finaste Anna i föls...

dsc02964 (MMS)

Fick en bebispingla av finaste Anna i fölsepresent :)


God Jul! :)

dsc02902 (MMS)

God Jul! :)


Tidig julklapp.

Bebis har redan fått julklapp. Av tant Anna med döttrar ♥



Det är detaljerna som gör de!

dsc02876 (MMS)

Va på ikea o köpte förvaring till skötbordet. :) Tänk så glad man kan bli av en liten grej för 39:-. Haha.. Ikväll jobbar jag mitt sista pass.. Känns så overkligt, man har ju jobbat sen dagen man tog studenten! Sen helt plötsligt ska man inte gå till jobbet längre. Ska bli skönt på så sätt för jag börjar bli ganska trött nu. Man känner sig som en överkörd flodhäst.. Blir andfådd av minsta lilla och så får jag sammandragningar lite då o då som också tar musten ur en.. Tur det är jul nu så tiden går fort, på onsdag åker vi till Gotland. :-D


Skötbord :D

Tada!! :-)






Och Kasper kvalitétstestar såklart detta med. ;-)



Sockerbelastning nr 3

Tredje gången gillt? 8,9 hade jag denna gången. Högt, men ändå inom kategorin "ok". Woho! Det enda de innebär är att jag slipper dricka skiten fler gånger... ;-)

Nu har jag provat,
en gång som den är, fast kall -  ok.
En gång fesjonken (skånskan där ja.. Haha.) - INTE ok.. Satt och höll på att kräkas i två timmar.. Usch..
Och en gång kall med citron - på gränsen till inte alls äcklig.. Så vänner som ska göra de.. HA MED CITRON! Dagens tips.

HB:t låg på 108 så det var också ok.

Bebis hjärta bankade på 135 slag/min och magen har växt till hela 32 cm! "Oj va du har växt" sa min BM.. Haha, okej. Tack?

För övrigt är de jämna plågor. Orkar inte gnälla, bara konstatera som det är. ;-)
Den som sa att de va mysigt o va gravid.. Ja, nä.. Jag vet inte. Trots att jag älskar innebörden så hatar jag allt som hitintills har med graviditeten att göra. Förutom ultraljuden och när man får lyssna på hjärtat..
Just telling the truth!!

Ikväll ska vi åka och hämta skötbordet. Wie :D Synd jag inte får sätta upp de o börja "packa" i det än.. Ska måla först. Tålamod! Haha. Obefintligt.

En timme på soffan nu innan Henrik kommer. Hej!


Skötbord!

Skötbord - check!


Hittade ett vitlaserat skötbord på blocket för 300:-. Ett enkelt skåp undertill. Kanonbra! :-) Så tänkte vi köpa en vanlig hylla och sätta ovanför som man kan ha prylar som man vill ha nära till hands på.

Eftersom att jag nu är gräsänka så måste jag vänta med att få hem den till torsdag. Dessutom så sa Henrik att han ska ta med den till jobb och måla den så den blir helvit. Kommer bli kanonbra!

Ville bara dela med mig av de bästa rådet jag fått hitintills - ha en kudde under magen när man ligger på sidan. Såå skönt!

Läste att jag hade gått 208 dagar av 280.. Läskigt nära nu!


Tjingeling :D