Jag borde få nobelpriset!

Jag har hittat botemedlet!! Eller, ja de tar ju bort det värsta illamåendet men kanske inte allt. Novalucol! Vi tackar för det!

Har alltid Novalucol hemma eftersom att när de blir för mkt för mig får jag fruktansvärt ont i magen, sk. "stressmage"..  Började i gymnasiet när jag fick magkatarr. Men det är ju en annan historia. ;-)

Idag börjar min SEMESTER!!! :D Vi har börjat fixa o grejja inför "resan". På torsdag ska vi till Malmö och titta på Basses hjärta, sen åker vi direkt till Gotlandsbåten och hem till käraste svärfamiljen! Dvs. H´s familj och släkt. Älskar att vara på Gotland, maximal avslappning. Träffa alla man saknat, presentera basse. ;-)

Efter vi har varit på Gotland (vi åker när vi tröttnat ;-)) sen så kör vi via sthlm o hälsar på H´s syster, sen upp till Norrland och hälsar på min moster. :-) Sen kör vi hem igen på andra sidan sverige och ser om vi hittar något kul på vägen. Och givetvis ska vi tälta! :-)

Ska bli så skönt, 4 veckor kommer gå alldeles för fort..

Va ska ni hitta på i sommar?


Bakis?

Har jobbat och haft en nykter midsommar, mår som om jag tömde 5-litersdunken själv... *urk*


Går snart in i v 8, tiden går fort. =)


Illamåendet från helvetet.

Okej, jag har hört att man kan må illa.. Men vafan, ska de vara såhär?? 

H va ute med jobbkompisarna igår, kolla fotboll och drack öl. Jag gick o la mig för jag va svintrött, han trillar in vid 1 och lägger sig. Känner doften av sprit, mår lite illa. Vaknar vid 4, måste gå på dass sen in o lägga mig igen. Tar ett steg in i sovrummet och känner "fylledoften" igen. Höll på att spy på fläcken, jag kunde inte va i rummet! Fick ta täcket och lägga mig i soffan..
Vaknar och mår precis lika illa, pendla mellan toa o soffa. Sen fick jag ta mig i kragen och göra vid mig eftersom att jag skulle till jobb. Man kan inte ringa och sjuka sig midsommaraftons eftermiddag... Går inte..

Mår lite bättre nu men har fortfarande klump i halsen och ibland vänder de sig i magen. Fruktar över att lägga mig för sen är det morgon och allt börjar om på nytt och då ska jag till jobb..

Men, har hört att det går över.. Om nån månad. :P


Tröttast..

Ska man va såhär trött? La mig i tid igår, sov gott, höll på att somna på mötet på jobb och däckar helt hemma efter jobb.. *gääääääsp*





Vecka 7.


Barnet har vuxit och är drygt 1 cm från hjässa till stjärt.
Handflatorna syns. Benknopparna syns nu också, så grunden finns för såväl armar som ben. Hjärtat gör att kroppsytan buktar ut, hjärtklaffarna börjar utformas liksom hjärtats egna blodkärl - kranskärlen. Blodcirkulationen är väl utbyggd. Njuranlag börjar formas.


♥♥♥♥♥♥

Nu när man vet resultatet så har man råd att kosta på sig ett "riktigt" test. Haha. Jag vet, jag är konstig. Men jag måste ju kompensera upp alla negativa test jag tagit :P


Annars e allt bra. Dom "vanliga" känningarna och så annars är det lugnt. 30 juni ska vi ner till Malmö på första ultraljudet och då kommer vi för hoppningsvis se ett litet tickande hjärta. ♥

Sen åker vi direkt till Gotlandsbåten och semester!! Ska bli så skönt. Så mycket jag ser fram emot och längtar efter nu. Fastän man är lyckligare än någonsin så sitter där ändå en gnagande oro.. Är det PÅ RIKTIGT nu? Kommer vi verkligen bli föräldrar, är där verkligen något i min mage eller kommer det skita sig halvvägs? Hmm.. Förhoppningsvis kommer det kännas lugnare efter man sett basse i magen... Vi längtar :D

Enligt tester man kan göra på nätet så är jag i v 6 och BF är 12-13 februari. :)





Äntligen vår tur! ♥





Efter 4½ år av blod, svett och tårar.






Något annat att tänka på ett tag!

Fortfarande väntar vi med spänning, men jag kan erkänna att det är nära nu. Snart vet vi.. Herregud jag dör. :-S Hatar att vänta.

Men, nu till något roligt.

Jag och älskade Anna ska se Jamie Cullum i Dalhalla 13 augusti!! Så sjukt roligt ska det bli!!! Enda gången han spelar i Sverige. IHHHHH!!! :D







Kolla så häftigt!


Här kan ni fögylla dagen med lite Jamie Cullum:

http://www.youtube.com/watch?v=S0z1Mo7O6dE