IVF. Del 3.

Okej, först o främst vill jag förtydliga en sak. Där var ju som sagt 2 befruktade ägg, MEN oavsett så sätter dom bara in ett. Har hört att dom satt in fler på vissa med då gäller det sista försöket.


Nu var det så att det ena ägget utvecklades inte som det skulle så det hamnade i soporna (eller ner i toaletten, jag vet inte vad dom gör. :P)

Vi åkte ner till Malmö, glada i hågen. H sa "jaha, då e de väl sista gången vi åker ner här!" :-) Sockertopp. ♥
In i väntrummet vänta vänta, inkallade till samma bås vi fick va förra gången. "Jaha, då ska du få ta på dig strumporna och rocken sen kan ni gå in i slussen och ta på er mössor och H tar på sig rock och tofflor"
Jaha.. Dit igen. På med übersexiga strumpor o rocken, in i OP-salen och på tvn såg vi ett delat ägg. (För de som kanske inte känner till den biten så delar sig äggen i celler när de blir befruktade.)
Såg häftigt ut, läkaren såg att vi tittade på det och hon berättade att det var vårt!

Jag frågade om man kunde få det utskrivet, de hade varit kul. Men om de blir bebis så kunde man ta med sig USB-minne o få bilderna med sig hem! Häftigt. :-)

La mig ner, in kom en sköterska med en liten liten tunn slang, och i den slangen låg en liten droppe sa hon. Den droppen va de lilla ägget. Helt sjukt så litet allt är egentligen...

Ialla fall så ligger där nu ett befruktat ägg i min livmoder. På dag 6 hoppas vi att den sätter sig ordentligt och om nån vecka så ska jag lämna blodprov så får vi se om där är början på en liten liten en. :-)


Inget är som väntans tider!

En sak som var lite roligt var att dom spelade The Moniker - Oh My God samtidigt som dom la in ägget. Haha. Kan BARA bli bra av det. :D








Kommentarer

Postat av: Lizette

Vi håller tummarna och skänker massor av tankar till er.

Postat av: Mica

Så sjukt kul att läsa om en annan som lyckats via IVF! Grattis till plusset och lycka till!

Postat av: Katja

Vi fick så sista gången.. ivf3, som ni.. Eller ja båda klarade celldelningen, förutom resten som delade sig fel.. Men fick båda insatta.. :O) Sahlgrenska gick vi på!

Postat av: Smsa Låna

Jag hoppas att du fortsätter med att uppdatera din sida - den har verkligen potential :D!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback